Wednesday, 10 December 2014

Result ?

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum .

K esok ambik result wahh syoknyewwwwww T_T

Dah lama aku sedia gila nak ambek cuma ya lah kan, depa set tarikh lambat sangat WAHAHA kuanghajo je bunyi --' Lagi awal aku tau, lagi rileks aku duduk dalam rumah ni tanpa merasakan seperti cacing kepanasan yang menunggu bila orang datang nak padamkan api tersebut . Eh ?

Tak target banyak . Cuma, aku rasa yakin SIKIT ahh kan daripada result tahun lepas . 5A 6B 4C 4D k saja habaq mai ahaha tak malu punya olangg . Eh tak kesah la sebab tu tahun lepas punya cerita maa . Malu malu belakang letak err..

Cakap awal-awal kat mak, "Yang pastinya result tahun ni lagi bagus daripada tahun lepas , Bagus banyak . Dah taknak kena kaitkan dengan wechat, facebook, boyfriend, blablabla" . Dah beratus beribu duit mak abah keluarkan tahun ni nak bagi aku berakal, tak sanggup nak buat sambil lewa je exam haritu . Hm hmm . Tengok ja lahh esok macam mana sudahnya~~~~

Kbye .

p/s : pakai kasut high heels pi ambek result kat sekolah esok . Boleh kot noh ? :3

5 comments:

  1. Replies
    1. Result exam akhir tahun actually. Lupa nak mention dalam entri hehe . Anyway thanks :)

      Delete
  2. all the best!! semoga dapat result yg gempak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dikkk . Rindu adik lahh hehe . Alhamdulillah la cukup2 makan je :D

      Delete
  3. Jap jap, entri result tahun ni mana ek Dina? kihkih.. adik akak ni mesti boleh punya.. psst! tahun ni dah ready ke? jeng jeng jeng.. harap semuanya dipermudahkan ;)

    ReplyDelete

Komen busuk daripada ANONYMOUS tidak akan di-publish :)